Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam








Det fanns en tid
när jag alltid sade vi

som om det var
förmätet
att säga jag


men mest
var det nog
för att det var
det jag ville

att vi var vi




Övriga genrer av Bim
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-04 05:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim