Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänlighet


Vänlighet sa han
är viktigt att lära sig
är viktigt att visa

Vänlighet öppnar
stängda dörrar
stängda hjärtan

Vänlighet avvärjer
det mest ovänliga
det mest förbittrade

Vänlighet välkomnar
ljuset i ditt hjärta
kärleken i själen

Vänlighet smittar
den är luftburen
den är gratis

Våga visa varandra
vänlighet
sa han, den vise


© Gunilla N
090804




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 801 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-04 14:52



Bookmark and Share


  oneblood
mycket brA !++++!
2009-08-09

  genni VIP
Mycket bra formulerat och en önskan vore att alla skulle ta del av dessa rader...
2009-08-05

  thyra
Vänligheten är kärlekens småmynt, sade Natanael Beskow som ett klokord! Viktiga ting, vänlighet!
2009-08-05

  Hannadraken
Ja, den kan vara en god dörröppnare.
Men på middagen vill jag gärna ha uppriktighet och kärlek.
2009-08-04

  * Ammi *
Vänlighet är bra, bara den är äkta
2009-08-04

    eva m h
Sant!
2009-08-04

  Hans Christian
Detta kan inte nog upprepas. Verkligen snyggt skrivet.
2009-08-04

  Öknens Ros VIP
fint ordat om vänlighetens effekt, vänlighet är viktigt...
2009-08-04

  Cris
Det är bra.. !

Vänlighet visar vad vänlighet är.
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP