Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resident Evil

don't mind me
i'm just a guy
digging your
minds

and buries it
beneath
the gaps
of life




Fri vers av Fredric
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-08-04 14:53



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känns som lite både och...
2009-08-04

  Ex¤animo
som regn på midsommarafton, träffande...
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric