Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats längtan

Mitt hjärta ropar ditt namn
söker dej tidigt på morgonen
när du ligger intill mej

Söker dej även under dagen
när du inte är närvarande

På aftonen när du återvänder hem
finner mitt hjärta dej
och vi möts igen

medan vi delar de
erfarenheter som dagen gett oss




Fri vers av pärlan
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-10-05 02:42



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
jag kan bara säga: lyckliga du! fint skriven
2005-10-06

  katastrofromantiker
så vill jag också ha det
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan