Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pelle pillers skugga


abstinensen tvingade fram fruktansvärda fantasier
lockade på hans mörka jag

fångad av oktobersolen framträdde
skuggan på den vita väggen

den som inte kunde prata
men som nu var där
framför pelle piller

och påminde honom
med sin mörka silhuett
påminde om hemligheter

minnen han glömt
djupt förträngda tillfällen
minnen från det liv som format

det han gömt inom




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-10-05 08:12



Bookmark and Share


  kath
en väg ut ur ett helvete för att mötas av ett nytt, det kan förklara varför många vänder om till det de redan känner .... bra texter om de här problemen
2005-10-05

  Håkan Eklund
mycket bra. den är som att kliva in
i ett intimt möte med döden. man får
känslan av att se en glimt av denne
Pillers allra innersta hemlighet, även om det
har formen av en stund som bara slog till
hans medvetande.

dikten klädde något jag själv funderat över.
a-lagarnas bekymmerslösa fasad måste
spricka lite i mellan varven. lite så tycker jag
denna dikt är
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP