Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onde olle


ingen visste
var han bodde

onde olle var stor och elak
sparkade på levande som dött
trampade på blommor

skällde och gormade

utbrotten kom utan förvarning
så han hade inga riktiga vänner

bara bekanta

han satt ofta på torget
tillsammans med en sorgsen
blandrashund

det otäckaste var
att

ingen visste var han bodde




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-10-05 08:36



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tack så mycket :)
2007-04-29

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Tror jag känner denna typen av olle..
Sagolikt skrivit!
2007-04-29

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Du blandar friskt mellan humor och det svarta i livet. Denna är tung och tragisk som, jag vet inte vad. Reaktionen uteblir inte vid läsning, ryser !
2005-10-05

  Therés
Känner en som kan gå genom en låst dörr med bara händerna...
Han är en go nallebjörn men folk ser honom som en ilsken Grizzlybjörn.
Här beskriver du (tycker jag)
att man bör lära känna innan man tycker något.
Bra att få folk att tänka efter.
Gillar läsa din text!
2005-10-05

  kath
Det är otäckt med de som tycks helt oförutsägbara i sina våldsamheter och dessutom dyker upp utan att vi vet vart ifrån, .... känner igen barndomens oro över de här människorna ....
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP