Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

era jävlar höjer priserna, men skratta bäst som skrattar ordentligt



älskar när man åker privatskjuts med bussen
en hel blåbuss för sig själv
håller upp busskortet för chauffören och skrattar sl i ögonen
Ha, vem vinner inte på det här åket

tänker inte på utsläppen
tänker inte på miljön

för vetskapen att jag kostar sl mer än vad de tar in på mig
om endå, bara för en gång
är värt mer än rena sjöar




Fri vers av L.S
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-05 00:15



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Hahaha..!

Så har jag aldrig tänkt på saken.
Ska komma ihåg det nästa gång, och njuta extra av min "privatbuss"!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S