Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte berätta detta för någon annan för alla som inte är du vill jag inte prata med alls.

Jag började nästan gråta av att du inte hörde av dig och sen när du gjorde det insåg jag hur dåligt det var. För jag fick inte säga allt det som jag inte hann säga innan du inte orkade snacka längre och det är sorgligt för jag ville så gärna att vi skulle prata om allt som hänt, händer och kommer att hända.

Jag vill berätta för dig att min styvsyster precis lagts in på mentalsjukhus så vi kan skratta åt det och tycka att det är otroligt komiskt egentligen och näsan lite filmaktigt, det här med knäppa styvsyskon.
Jag vill fråga om du ska in till stan när det är massa ståhej där så vi kan diskutera hur extremt dåliga band det är på stortorget.
Jag vill säga till dig att vårat gemnsamma favoritband ska spela på en festival i stockholm så vi kan konstatera att de andra banden också är sjukt bra och sen sitter vi och lyssnar igenom banden på datorn du och jag och sedan pratar vi om hur extremt gärna vi båda vill dit, fast vi vet att vi inte kommer att åka tillsammans. (För det vore ju typ seriöst)
Jag vill beklaga mig över att mina favoritklänningar blivit förstora eftersom jag glömmer att äta så ofta och har gått ner så mycket i vikt att jag måste köpa nya kläder och jag ändå redan hade den minsta storleken. Sen kan du få skratta åt att jag ser fördelar med detta eftersom det är en vettig anledning till shopping.
Jag vill verkligen inte att någon annan än du ska bli arg på mig för att jag inte äter och jag vill att du ska vara den enda som oroar dig för jag vet att om du visste hade du kört mig till en pizzeria direkt och tvingat mig att äta upp en halv pizza fast du vet att jag alltid brukar äta en fjärdedel.
Sen vill jag säga att jag bråkat med mina vänner så vi kan diskutera hur sjukt det egentligen är att vi trivs så bra med varandra men i princip ingen annan.

Vi pratade i ungefär en halvtimme utan att du frågade hur jag mådde så jag fick aldrig chansen att säga allt det här och att jag mår kasst utan dig.
Och du är den första personen jag ringer när jag träffar någon ny för jag vill berätta för dig att jag fortfarande älskar dig.




Fri vers av succi
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-05 01:38



Bookmark and Share


  nalltuss
Känner igen mig. Ibland verkar dset som man är kär i fel person
2010-02-08

  ungefär
sus, hatar långa texter
men älskade denna.
2009-08-23

  Eldskimmer
Känns igen.
2009-08-05

    ej medlem längre
supersöt. verkligen. en karamell. om hur knäpp man är och om vänskap. och håller med, det bästa med att magra är att få köpa ny garderob. jag slutade medicinera o blev skinn och ben över en natt. vilket är rätt kul om man diggar tonårskläder från divide. och så gillar jag slutet ordentligt mycket. för att det är liksom den där meningen man väntar på hela läsningen igenom. tack.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi