Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glorias urringning


yr av höst
fumlade gloria
med de gyllene knapparna
som hotade skjutas ut i rummet
av den uttänjda urringningen

omgivningen smålog

väntade med spänning
på en dramatisk upplösning

inte minst herr larsson




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 673 gånger
Publicerad 2005-10-05 09:44



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och humoristisk
2005-10-05

  Kylskåpspoesi
Den var så härligt klockren, jag tror jag är lite kär i herr larsson. ;)
2005-10-05

  Cris
En bra herr Larsson liten historia, så enkel i sin utformning. "Yr av höst" underbart.
2005-10-05

  njila
Efter den första lockande och väl målade bilden tycker jag att torftiga ord som "omgivningen" och "dramatisk upplösning" kraftigt förtar intrycket. Är scenen ute hade jag hellre velat se tex "björklöven smålog" Och kanske något mer spännande som en bild av en flod i upplösning, som strax släpps lös, eller en storm, eller något annat som hör naturen till som kommer forsande över stackars förväntansfulla hr larsson. Då hade jag också dragit på smilbanden, bättre kan du hr W.
2005-10-05

  leopardia
så där charmig igen... fast inte på ett sött sätt utan på ett leendeskapande sätt, jo...
2005-10-05

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Herr Larsson har det förspänt han och jag *skrattar*. Humor i högklass !
2005-10-05

  Jessica Ebbesson
*Fnissar förtjust* över denna målande
beskrivning..
2005-10-05

  kath
ah, det är det som händer när ögonen fastnar ... tack då vet man ...*ler*
en mycket uppiggande och härligt vardagligt sensuell text....livet är skönt
2005-10-05

    Bodil Sandberg
Det sprudlar av fantasi och diktarglädje hos dig,eller hur?Bravo
2005-10-05

    Agnieszka
underbart språk med en väldigt sensuell känsla bakom sig.
och slutraden förvandlade hela alltet till en humoristisk scen.
jag kan inte låta bli att fnissa till.
2005-10-05

  Håkan Eklund
målad tavla! mycket spännande o lite flyktigt sexig.
fångar ganska bra vad som flyger genom en manlig hjärna
när han råkar blicka till på en attraherande barm.
2005-10-05

  Smultris
Ouuups.... ;-)
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP