Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farliga män dödar sina hundar



Och vem faan är du då
frågar han utmanande

angenämt svarar jag och
sträcker fram handen
för att hälsa
jag är den som ska ta din
kvinna ifrån dig
hon du behandlar som din
hund
och jag ska bli din allra
värsta mardröm

han tittar bort svarar mig
inte, visslar lite förstrött
knäpper med fingrarna
och från det ögonblicket
börjar nedräkningen

Och kall kramar rädslan
min hand




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-05 09:08



Bookmark and Share


    resilient
Oväntat ämne, snygg komposition. Helt enkelt skitbra.
2009-08-07

  Eléa
farliga människor är ofta små och rädda människor fångade i sitt eget emotionella hörn av livet.. men likväl förbannat finns det människor som är farliga ändå, oavsett anledning.. Usch för mänskliga svagheter, men hurra för människans kvalitéer. Bra skrivet :)
2009-08-07

  Miss Mod
Härliga Du, bli någons värsta mardröm, snälla!!!
2009-08-05

  Catharina Edin VIP
Bra skrivet - och intresseväckande!
2009-08-05

  Jorska
Texten levererar vad titeln utlovat :) Mycket bra skrivet! Den är rå, äkta, lite humoristisk och riktigt fängslande på samma gång... Var snäll och skriv fortsättningen ;)
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real