Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009


Ingen älskar som jag

Ingen kan älska så som jag.

Jag älskar med blyets egendomliga kraft.

Jag låter mig trollbindas av snirkliga handsvepningar

på arkets grova sida.

Som efter ett trollslag går de mjuka rörelserna per automatik.

Jag bemästrar ingenting.

Men älskar som jag,

det gör ingen.




Fri vers av Sara Renström
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-05 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Renström
Sara Renström