Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när åldern visar livet tillrätta


Intill den sista stund


Nu stryker vinden sin sista kyss
i bråda tider av anda
Nu dansar livet sin sista vals
i minnet av varandra

Nu skriker måsen sitt sista skrik
i nya tider av kärleksglöd
Nu värmer jorden sin önskebädd
i stillhet för liv och död




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 19:08



Bookmark and Share


  Glensan
Mycket vackert

"Nu skriker måsen sitt sista skrik
i nya tider av kärleksglöd"

Fina rader
2009-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Vackert och snyggt rimmat!
2009-08-05

  peter markurth
gillar
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP