Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson blir genomskådad


vi finner herr larsson på en mörk pub
med en stor stark i näven
och två i magen

han sitter och skrävlar med hög röst

med mitt magiska suddegum
kan jag radera alla problem
innan de blivit skriva
säger han

den trasiga skjortan
genomdåliga andedräkten
och ringarna under ögonen
talade

om en helt annan historia






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 559 gånger
Publicerad 2005-10-05 12:57



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket tragikkomik
snyggt
2005-10-05

  mariann
Ja nu har även jag följt Herr Larsson med intresse.
En fängslande tragikomisk filur.
Du skriver väldigt bra.
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP