Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte tröttheten ljuga

Nu dagens ljus sig nattar
i skymingningsbitter sång
och natten börjar dansa
med dygnsrytmens jargong

Nu tiden stannar stilla
i trötthets falsk duett
och litet ljus får falla
på bitterljuvligt sätt




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-06 22:49



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här skulle kunna vara skrivet
av någon av våra stora
poeter..kommer att tänka Bo Bergman
formen och flytet..men det är du som skrivit
APPLÅDER kära poetissa!!!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP