Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0skrivet


det ligger brutna sigill
på marken från saknade brev


brunnen är nästan sinad,
luften darrar

hon tänker på Nevada, på brännhet sand,
och sådant som svetsar ihop det bakomvarande med nuet,
hon samlar ihop tankarna och krossar dem försiktigt
som om de var av äggskal och lägger
en ny fågelunge mot sitt bröst









Fri vers av _Mian_
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-08 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nu ringer du bonniers och talar om hur boken ska se ut. basta!
2009-08-08

  noname_realmind
Vilken märklig och vacker bild...
Ursnyggt foto också!
2009-08-08

  thyra
Berörande poesi! Fint!
2009-08-08

  Fredrik P. VIP
mkt fin poesi
utan vidare
tolkning..
tack, vännen!
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_