Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvaron









Vad skulle hon hänga upp
tillvaron på

tillvaron
de timmar på dygnet
som hon var vaken


hon skulle kunna göra
en tavla med spikar på

så hon kunde hålla ordning på tillvaron




Övriga genrer av Bim
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-07 14:59



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Den är sorglig Bim men samtidigt slår det mig varför människor köper sig spikmattor nuförtiden...
2009-08-10

  Rachel Roth
jag tänker, först måste ju frågan ställas, sedan kommer svaren...
många av oss har inte kommit dithän att vi ställer oss den frågan, för vi är så upptagna av en det ena, en det andra...
2009-08-07

  Gunwale VIP
Ja - kanske det är precis vad vi alla sysslar med!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Bim