Me" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" Absent Hat "

Saknar min hatt ...
den stolta och nochalanta.
Fylld med charm och självgodhet.
Bekräftelsen dör ut ...
Tid att vakna.
Allvar.
Du " by the way " har du sett min hatt.

A.Leander




Fri vers av Passion>Me
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-07 15:00



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Underfundig och charmig.
Du kanske inte behöver någon!
Fast jag saknar min också...
2010-02-02

  Junitvillingen
Kanske var det din hatt som kom flytande på älven i eftermiddag?? Jag tog mig ett bad och fick syn på något på vattenytan...och den hatten såg allt bra charmig ut - men den seglade vidare...jag kunde fångat den om jag hade vetat att den var din ju!!Typiskt;-)
2009-08-07

    C3H5(NO3)3
här är den... ;)
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.