Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ylar

djuret sträcker ut allt sitt
lägger sin längtan mot centrum
där mångläntan lyser natt
svindlar himlen sin vilja
nattens mjuka händer
stryker sig närmare saknaden 
i en evigt undrande stig




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 496 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-08-08 15:04



Bookmark and Share


  Taggsvamp
DU skrev dej jag vill göra just nu, skrika, krama finnas ja just YLA!

Men ett kattdjur som spinner och visar magen för dig att klia, förstår, LITAR på dig.
Jag känner saknaden
Tack för en tänkbar text!!
2009-11-15

  © anakreon VIP
En diskret applåd, för att inte störa stillheten.
Carl-Erik
2009-08-10

  Caprice! VIP
Grattis till välförtjänt placering, vännen! Hoppas du hinner se det också. Kram!
2009-08-10

  Lili Samuelsson VIP
fullkomligt lysande
2009-08-09

  Lena Krantz VIP
Under fullmånen kan mycket hända och här känner jag igen mig...
2009-08-08

  noname_realmind
Mycket vackert...
Särskilt slutet "en evigt undrande stig"...
2009-08-08

  Gunnel André VIP
Ett fantastiskt scenario du målar upp!
2009-08-08

  Caprice! VIP
Å, den gör mig yr... djuret... människan kanske... som tvekar, vågar, tvekar igen... längtan är större, drivs av saknaden... vart bär stigen... månen ger ledljus...

Mästerligt, vännen. Tack för svindeln!
2009-08-08

  walborg
Skönt skaldat, skönt att läsa ...mot en fortsättning som man får gå själv.
2009-08-08

  peter markurth
snygg
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren