Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar - om jag verkligen kunde nå det



jag ser min egna siluett

i min enda spegeln

i det nedsläckta rummet

bara en fullmåne

kan hålla mig vaken lika bra

som du

men du är inte här

så jag fyller tomrummet

med allt jag önskar

jag någonsin

kunde nå

utan att alltid behöva

föreställa mig det

 

 

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo