Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig. . .

När mitt blod rann
När rakbladet smekte min hud
Visste jag inte
Att den ensamma sång
Jag nynnade på
Orden jag endast trodde var mina
Sjöngs av någon annan
På en annan plats
Beroende av skada
Byts ut
Vill sjunga tillsammans
Med dig
Nöta orden
Byta dom till nya
Gå rakryggad ut i livet
Genom portarna till helvetet
Ut igen
Framåt
Känna lusten
Rinna längs skinnet
Ta dig
Ta mig
Jag vill bli utmattad
Med dig





Fri vers av M_Franke
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-09 21:22



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke