Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränt barn III

Bränt barn har i alla fall brunnit...




Fri vers av Fredric
Läst 237 gånger
Publicerad 2009-08-09 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den flrstår jag inte riktigt.. eller är det upp till varje läsare:O
2009-08-11

  etthjärtaäralltidrött
tänkvärd trea...
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric