Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen bär orden

Han älskade hennes ord.
ord som kastades iväg

ut i luften.


hon försvann med orden och själva livet


världen redigeras
långsamt


staden i skenet av gatlyktor
mannen med katten

fångade in himlen
för att alltid ha kvar orden runt sig.





Fri vers av svartasfalt
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-10-05 22:11



Bookmark and Share


  Bex
Fint.
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

svartasfalt
svartasfalt