Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans av någonstans


Idag föll hoppet ur sin ficka
tog en lift
till okänt mål

Upplevde måhända fart
och fläng
i landet kanske

Mellan ljus och skugga
fick mellan
ett nytt ansikte

Upplevde mycket litet
av det stora
i osynlighet




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-10 19:30



Bookmark and Share


  PPQ
det räcker med ett ord lysande
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP