Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa fritt där du vill dansa för ingenting varar för evigt

En gård av glömska öppnar sig
och jag minns inte varför dagen idag var så viktig
ett regn av rädsla öser över mig
och det är svårt att ta tag i någonting

En liten fas av tankar
som får mig att stå still
i vardagen som snurrar
där tiden flyger var den vill

ett försök att släppa det förgångna
fångar mig ännu mer
och mina egna hemligheter
är det enda som jag ser

jag tar ett kliv på vägen
men vänder sakta om
för livet måste vändas på
för att man ska förstå

nu faller molnen över mig
där jag bara står
tänk om jag kommer glömma
det som var igår

tänk om jag skulle stampat
på vägen utan stopp
tänk om det var det rätta
tänk om det var mitt hopp

om jag stått för länge
är nåt jag inte vet
jag kan bara undra
var tiden med mig slet

jag slår mig själv på käften
sluta trycka bort
sluta skyll ifrån dig
på allt annat än din egen vilja
livet är för kort
att drömma bort
att kasta bort
att tappa bort

så hitta det och lev det
och fyll med luft i lungan
och dansa fritt där du vill dansa
för fötterna är dina
och händerna är dina
och du är din
och jag är min

och ingenting varar för evigt.




Fri vers av LillaL
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 00:01



Bookmark and Share


    annaaaa
väldigt väldigt bra!

gillar spec: "jag slår mig själv på käften
sluta trycka bort
sluta skyll ifrån dig
på allt annat än din egen vilja
livet är för kort
att drömma bort
att kasta bort
att tappa bort "


så jävla sant.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

LillaL