Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hunger

snälla älska
mig!
skrek hon med
alldeles för hes röst

alla försökte ju
värma henne i ärliga
leenden men
hon menade
något annat

hon ville inte ha någon
som hungrade med henne
hon ville inte ha någon
med liknande rastlöshet,
hon ville ju bara förtvivlat gärna ha någon
som hade händer stora nog
att lugna henne

hon önskade ingen som
också sträckte sig tills de nästan
försvann,
hon ville ha någon som
var den hon
försökte nå

snälla älska
mig!
skrek hon
ut i natten,
så utsvulten

så längtande
att natten
aldrig
vågade komma
tillbaka




Fri vers av blomsternätter
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blomsternätter