Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tungomål

med påståendet hängande i luften
var bara vacker
och tyst
och kittla med tungspetsen runt
det allra känsligaste

och tungan sätter fart
med precision
skär den sönder
luft och argument

cirklar i vansinnesturer
sätter sinnet i virvlar
snirklar sig runt
körsbärsskaftet

och slår knut
på mål och mening
avsikt och tanke
som kattrivet öra

och växterna står
i fönstret
rakbladsvassa
långa och raka
frodiga
som svärmor
uttryckte det




Fri vers av glittertindra
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-11 13:44



Bookmark and Share


  karenina VIP
förmedlar sannerligen känslan av en vass tungspets som effektivt skär längs ryggraden likt en kniv
2009-08-12

  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!!!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra