Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma önskenätter

Ensamma önskenätter
i ljuset av fallande månar
och nygamla stjärnor
och du som inte finns.
Du som inte har kommit än.

Regn som inte har gråtits för min skull
seglar nedför våra vackra hårstrån.

Lycka går inte via
busstidtabeller
och bussen är alltid sen.

Vi har aldrig varit med den.
Dina ursäkter är lika dåliga som mina.

Om vi planerade tider skulle vi bygga
en tyst pinsam mur.

Om du gillar blommor ska jag köpa en bukett
blåklockor som kan spara regnet som ska falla när vi väl ska mötas.

För det ska vi, eller hur?




Fri vers av Andreas "Viggo" Viklund
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-11 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas
Andreas "Viggo" Viklund