Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det hög eller sensommar








Nu var tiden
hon skulle vila
en stund ovan jord

lugnt och stilla
husbehovsandas

då och då
upptäckte hon
att hon blivit
någon annan


men i gengäld
kom hon inte ihåg
hur hon varit tidigare


jo det gjorde hon visst


men allt det där var förbi
vägarna till det friska
var igenväxta och sjuka


ett glas kallt vatten
en sval vind
och några timmars skön smärtfri sömn
och hon tyckte livet var makalöst lyhört




Övriga genrer av Bim
Läst 336 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-08-12 14:14



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Läser och läser igen! Som du kan beskriva det där som bara är och sker runtomkring oss! Bokmärker nu!!
2009-08-15

  Rachel Roth
...jag blir nyfiken på hur livet är när det är lyhört...
men du får mig att ana det i din text
2009-08-13

    Lindizz
En text som berör, mycket bra skrivet.
2009-08-13

  Mr Lindemann VIP
Ja, men en sådan text gillas då den smyger in och berättar lite om det som kallas för sanning!
2009-08-12

  jardan
den sista raden är så Makalös , önskar dej smärtfria dagar och kanske en tur till Mariebergsskogen - jag tar ryggsäcken.....
2009-08-12

  lodjuret/seglare VIP
ibland får man vara tacksam för det som bjuds
om läsaren nöjer sig med en bild av verkligheten
är det gott nog kan man tänka
2009-08-12

  Yrre VIP
Kan inget annat än att hålla med föregående skrivare!
2009-08-12

    ej medlem längre
och hela du är makalös.
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Bim