Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag och min flicka var ute på promenad hon är fyllda tre


plockade löv


på vår promenad
plockade vi varsitt löv

mamma och pappa

men du plockade
även några små torra
så de blev barnen

sedan lekte vi


och den här lövfamiljen
fick följa oss hem






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-10-06 10:46



Bookmark and Share


  Therés
Ser er två gå där bland alla färgerna (med Fam. Löv)
Bra skrivet och bra beskrivet.
2005-10-10

  kath
minns lövpromenader när barnen var små ... de är de mest magiska av resor...

fin text
2005-10-07

    Idun 1
Skön höststämning, kan höra lövens prasslande,
se färgerna spela hos denna lövfamilj...
2005-10-06

  Markattan
Varmsint och kärvänligt beskrivet.
2005-10-06

  Daniel_78 VIP
härlig höst hyllning
2005-10-06

  Magnus Mojo Olsson
Den här skrev du riktigt piggt och fint. Nästan som barnets ord i sin enkelhet.
2005-10-06

  karenina VIP
skulle åsså vilja gå ut prassla, rassla o plocka löv i härliga färger... blir glad när jag läser denna lilla berättelse!
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP