Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kring ändlösheten virad (3D haikkQ 1)





ser sommarns sista

ändlöshet som virad kring

hör höstens första



din trygga längtan

kring ändlösheten virad

ser sommarns sista



hör höstens första

virad kring en ändlöshet

din trygga längtan
 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-13 09:33



Bookmark and Share


    Patrique
Ett sällsamt broderi som tarvar tankesamling - vackert och sinnrikt!
2009-08-18

  etthjärtaäralltidrött
virvelvind i Liv
fint!
2009-08-13

  Nanna X
snygg fläta!
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP