Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

våndas
vänder om

storm det sade vi inget om

så skit i det
att kaklet är fult sjukt
i badrummet

varken turkost eller
mintgrönt

för i helvete

bara älska mig
istället




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-13 17:14



Bookmark and Share


    resilient
tyckermycketom
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren