Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är tra la la la ihop, du och jag!



hon vandrar genom molnen
fram emot mig
och lyfter min hand
ser mig
som den jag är
och hon gillar
den jag verkligen är

när jag är ledsen
stödjer hon mig
och när jag är glad
skrattar vi ihop

vi sjunger
la la lala la la
och det är
tra la la la

för det finns inget
annat än vi där
och den platsen är
allt vi en gång sökte
på varsitt håll






Fri vers av Asgeirr Immanuel
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-14 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel