Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsslända 14 augusti -09







Var det du som
knackade på
i natt så där vid två


och som sedan
stod vid min säng
och andades tungt


du skulle lagt dig
tätt mot min rygg

somnat
som människor gör

när allt är bra och ingenting stör




Övriga genrer av Bim
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 10:19



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Fin med sorliga toner fiin!!
"när allt är bra och ingenting stör"
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim