Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musicera mig

det är när du sätter dina fingrar
på mina strängar
som du får fram
de ljuvaste tonerna

det är när du smeker fram
de toner
som du får
de rätta vibrationerna

det är när du glider
över hela den
repertoar av mig
som framkallar

min inre sång

enbart för dig

vackraste




Fri vers av glittertindra
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-14 12:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sätt en melodi
till den så blir
den en "hit"
och musikens
universum
är bara Ditt!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra