Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenlek


daggfuktig mossa

porlande bäckvatten


tvillrande blickar

kvillrande fnitter


sökande närhet

sölande varmhet


brusande älvar

hällande regnsmatter


öppnade dammluckor

forsande känsla


fallande

vattenmassor


flytande lugn

i djupaste sjö




Fri vers av glittertindra
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-14 12:59



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att med vår
natur bli ett
då har ju ett
under skett...
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra