Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprider sig


långsamt stiger den
från axlar
upp genom nacke
mot tandraden
vandrar ner i nacke
upp i huvudet
ner igen
illamåendet stiger
sjunker
tröttheten seglar in
över ögonen
blicken sjunker
båsig i huvudet
sprider sig
överallt
och
det
gör

ont




Fri vers av glittertindra
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-14 16:30



Bookmark and Share


  Sturesdotter
och jag som ville....att det skulle bli en kärlekstext...
istället ..knackade verkligheten på! bra...ändå!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra