Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konsten att gå vidare, kan någon den? fort och enkelt jag betalar 5 000 för en intensivkurs på två veckor =)


begäret

Det handlar inte längre
främst om att älska

utan begäret att äga.

Och olusten att stiga ur bilden
jag målat upp av dig och mig och oss.




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 793 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-10-06 16:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här dissekerar du mästerligt en relation som omvandlats från ljus till det absoluta motsats..
2018-08-10

    ej medlem längre
Outstanding. Du kan verkligen konsten att formulera knepiga problem, särskilt kring relationer, tycks det mig (men jag har börjat läsa sig alldeles nyss *ler*)
2014-07-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
din rätt, katastrofromantikern
2011-02-10

  Karin Rosberg
mycket bra; och det där med att stiga ur bilden....träffsäkert!!
2006-02-19

  swimsus@gmail.com
Stiga ur bilden..
Konst att gå vidare, stiga vidare, kliva över allt..
En begåvning precis som förmåga att skriva ner detta!
Splended!
2005-10-17

  Jade Lee
Jag känner igen mig såväl i det du skriver. Separationsångest!
2005-10-12

  Racel Rosa
mmmm...älskar dina texter, så ärliga och kloka...
PS. om du får svar på frågan om kursen...kan jag få "kursa" ihop me dej då ?! :))
2005-10-07

  Martina_T
Yes! Bra fångat.
Tyvärr är jag ingen bra föreläsare för den kursen.
Men jag vet i alla fall att det går!

/Martina
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker