Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fångad i ljuset av din själ


som fisken i örnens klor
var jag

jag var
som kaninen framför bilen


fångad i ljuset av din själ
kastad i kärlekens bo


släpp mig inte mer

ät mig
spy upp mig
idissla min lekamen
men

släpp mig inte mer




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-10-07 14:17



Bookmark and Share


  kath
.. stumlade över denna din text från ett tag tillbaks och den berör .. är så i längtan ... fin
2010-10-12

  Manal
"fångad i ljuset av din själ" så vackert, såsom hela dikten
2005-10-10

  kanelen
kraftfullt och starkt!
2005-10-09

  Zam
mina små bajsbruna ögon tårades av denna vackra dikt. Tack Hans.
2005-10-08

  Anders P VIP
Gillar bilden "som kaninen framför bilen/fångad i ljuset av din själ". Annars har jag som föregående vissa ändringsförslag. Du kunde reducera lite. Stryk första "Var jag/jagvar" och ersätt med "är jag" i stället för första "släpp mig inte mer" som du bara behåller som slut.
Gillar verkligen innehållet, tanken och bilderna.
2005-10-07

  kath
den kärleken gör oss trygga och rädda, för vi vet vad vi förlorar ...
du gör den rättvisa med dina ord ...

jag tänker bara att det vore bra om det stod -

"som fisken i örnens klor
är jag .....

alltså är istället för var

och likadant i nästa strof

för det är ju det du det diktjaget fortfarande är ... för nu när jag läser tänker jag först att det var något hemskt som den räddats från ... men det var ju tvärtom ...

tycker om den hursom, det här var ju bara mina tankar
2005-10-07

  Daniel_78 VIP
det var bättre, och skulle jag få min vilja igenom
suddar vi ut första släpp mig inte mer
och använder dett bara i slutordet
2005-10-07

  Arowana
Den här är verkligen jättevacker. Men en gnutta vardaglig humor också. Kaninen indeed. Me too, but with another girl.
2005-10-07

  Daniel_78 VIP
var jag
jag var
- var syggt

även liknelserna - idisla mmm najs

dock fastnade jag inte på titlen och raden med samma text,
tyckte den var ivägen. min åsikt
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP