Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sjunger tysta änglar i ditt varma hjärta







vinet smakar sorg
utan dina blickar
sofie

jag minns du sa
fråga inte det
du aldrig vill höra
svaret på
egentligen
men jag frågade
alltid ändå

det viktigaste
är att du är lycklig
sofie

det sjunger
tysta änglar
i ditt varma hjärta
jag hör inte
men jag vet
dem finns där inuti
alltid nära

mörkret skrämmer
utan dina ord
sofie

som om livet
har klor
och river upp
de sår
bara du kan läka
med leendet
på morgonen

vinet smakar sorg
utan dina blickar
men det viktigaste
är att du är lycklig
sofie









Fri vers av Stefan Ek
Läst 660 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-08-15 01:18



Bookmark and Share


  Nina.H
Så underbart vacker i sitt
vemod!
2013-10-14

  FrökenABC
Så oerhört vacker. jag måste hålla med vinet smakar sorg.
2009-09-02

    C3H5(NO3)3
det är nog som du säger

vin smakar sorg
2009-08-29

  alvan
Återigen länge sen jag var in och läste dina alster. Skönt att återkomma och kunna läsa nya ord som är precis i din stil och som man gillar dom bäst.

Vackra ord banne mig!
2009-08-17

  Linen
Den titeln... ja, jävlar!

Jag tycker mycket om tilltalet också, man undrar - är hon verkligen lycklig, sofie?
2009-08-17

    soulless
Väldigt vacker och jag hoppas flickan får läsa den oxå! Hur kan man inte bli berörd... ?
2009-08-16

  Aquila
Oj vad vackert, några molltoner till denna text och den är fullbordad som sommarens ballad!
2009-08-15

  sistersurround
Jag kan inte sluta säga; åh åh åh åh!
För den va så jävla vacker! och rubriken är så fin!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek