jag älskar dig fortfarande
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


4 år senare och

jag älskar dig fortfarande



Kubla Khan



morphine
det har varit ljudlöst en tid nu
jag skriver inte om dig längre
men jag har tänkt på dig
om nätterna
i stillhet då cirklar rätats ut och nu är allting allting
bara svarta streck

 




Övriga genrer av Smultris
Läst 662 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-18 21:47



Bookmark and Share


  Andasin
Hmm du skriver starkt!




Ps Det är jag som kommenterade ditt foto på ett annat ställe om att det var som en målning av Lars Lerin :)
2009-09-23

  Bjarne Nordbö
En njutning att läsa. Inte samma njutning att skriva kan jag tänka.
2009-09-22

  Fredric
Poesi ala Roy Andersson, långa scener och mörkt... Skön text...
2009-09-19

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker om den på ett sparsmakat
spartanskt sätt, som den är skriven på
litet som en ny film
bara filmad i svart och vitt
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris