Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet

I väntan på livet
Sitter jag

Kastar en blick ut
Ser regnet
Ser dig

Kanske får jag krypa in
I dina drömmar i natt




Fri vers av M_Franke
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 17:49



Bookmark and Share


  peter markurth
suggestiv, känslig, mysig
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke