Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sfinx vid Liv (SextioNionde TRollFormeln)

 


Var Min Vakna Katt iNatt
Slingra Våra Drömska Skratt
Bliv Med Vingar, Res Din Svans

Tag Mitt Tomma Timglas Fatt
Gåtfyll Dig Med Kåta Spratt
LivGiv Världens Döda Dans

Insveps Konung, Evigt Fanns
Framtid Kvar i Ny Balans
Riv Papyrus, Chakra Matt

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-15 20:44



Bookmark and Share


  Nanna X
Gillar dikten, men måste erkänna att alla versalerna stör mig lite. Jag förmodar dock att de har ett syfte, du brukar ju blanda versaler och gemena på ett icke-ortodoxt sätt?
2009-08-15

    C3H5(NO3)3
sensuellt och lekfullt! Snyggt!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP