Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörk möter roger romantik


de satt nere vid älven

överröstades nästan av vattnets dånande forsmusik
men roger romantik har en mörk djup röst
som han valde använda vid detta speciella tillfälle

jag ville du skulle
det vet du fröken mörk

med två underbara ögon
och din kristallklara magi
behöver du inte mer
för att fånga mig

men är jag värd dig

fröken mörk tittade djupt i hans bruna ögon
innan hon levererade svaret

hur ska man kunna
vara romantisk
när man är så

trött

att du kan
roger romantik
det förvånar mig inte alls

du är ju som du är
en vacker saga

av slisk




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-10-07 07:03



Bookmark and Share


  Zam
Nej du Hans Poet, slutet var aja baja, i övrigt tjusigt formulerat och särdeles vackert uttryckt. De vilda pojkarna är långt borta från all ära o redlighet. Tack.
2005-10-08

    Idun 1
Har hon inga känslor fröken mörk?
Vågar hon inte visa dem för roger
romantik? Tankeväckande denna
personlighet...som tycker det är
sliskigt med pussar o kramar :)
2005-10-07

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Som vanligt ser jag bilder men jag kan inte få in känslan riktigt, kanske
är det slutet eller så är jag inte i form. Jag får nog läsa den mer *ler*.
2005-10-07

  kath
är djupt förälskad i fröken mörks personlighet ....

här är hon så sann mot sig själv ..... tycker jag .... styrkan växer
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP