Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av smek..

 

 

Du kom          jag gick
och du sover
stilla i en dröm
av våra drömmar
sovande sitter jag kvar
i ett töcken och en doft

minnen av smek

Tom och i en dimma
löper mina fingrar
nervöst otåligt
över det som var
din själ och din smak
över min kropp

minns våran lek

Svart och i
värmeljusen sken
fladdrande döljer sig
vår verklighet
den vi nyss hade
den verklighet
jag sitter ensam med
just nu

i minnen av smek

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft