Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson möter fröken mörk


äntligen skulle de ses igen
herr larsson var glad
och

förväntansfull

men efter två snabba sekunder
sårade hon honom verbalt
högg

som en kobra över en bagatell

varför
frågade han aningslöst

därför att du gör mig irriterad
svarade fröken mörk

skoningslöst






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-10-06 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj då, ja rellationer är inget enkelt kapitel...
2005-10-09

  Zam
Naken ärlighet elak sticker som en dolk i hjärtat
2005-10-08

    Idun 1
Din fröken mörk verkar vara en bitch...
som hugger snabbt och skoningslöst.
Gillar irritationen i texten..,
Finns hon, fröken mörk med sen tidigare?
2005-10-07

  Ola Rydberg
mm grymm brud fröken mörk
2005-10-06

    ej medlem längre
gillas!! snyggt skriven är den också.
2005-10-06

  Tobias Hedlund
kulturchock!
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP