Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mänskligt liv

vandrar hemlös
i en värld där
vindars riktning
nogsamt analyseras
av känsliga instrument

där musik spelas
uteslutande för att visa
kulturell tillhörighet

utan tanke på
tonernas inverkan på
det mänskliga sinnet

där alla vet priset
men ingen värdet
på de företeelser
som indikerar

mänskligt liv




Fri vers av Anders P VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-16 12:50



Bookmark and Share


  Ilona _L
Värdet av olika känsloyttringar, kulturer sinnesstämningar, kanske? Allt det som är människans innersta kärna, speglar musiken! Så det används naturligtvis för alla syften.
2009-08-20

    Ove Arfwedsson
Vad menar du?
2009-08-17

  Night Soul Woman
Wow*stum*Bravo!*applåder*och*bokmärkes*Wow!
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP