Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inburad

Hade halkat efter i tiden
Räknar ärren på mina armar
En ständig påminnelse
En påminnelse
Om skuld
Och begär
En önskan om kärlek
Som blev till en bur
Trodde nyckeln var kastad
Mitt hjärta inburat
För evigt
Felbedömningar görs ofta
De görs så lätt
Och i mitt sinne
Flyger fågeln fri




Fri vers av M_Franke
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-16 19:06



Bookmark and Share


  peter markurth
fint
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke