Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi

det roar mig att skriva poesi
såsom den fordom skrivits av poeter
som medelst språket visat sitt geni
förenat budskap med rytmik och meter

Ferlin och Fröding, allt vad de nu heter
jag plitar med min penna enligt seden
och resultatet kanske på sin höjd

blir en pastisch som gör magistern nöjd
men knappast fogar mig till en i leden
av skalder värda plats i evigheter




Fri vers av Anders P VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-17 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP