Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hel vet tes trasig


i sin helhet
vetter
vetandet
åt helvete
för vetlandet
trasas sönder
helt och söker
det hela men
överför helt och hållet
det trasiga
och håller hårt
det blir game, set och match
och domaren
avblåser det hela
det båsiga
förvisas
till båset
helt och fullt




Fri vers av glittertindra
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 15:56



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Du kan verkligen konsten med ordvrängeri. Och snyggt blir det också, med djup och färg. Applåd!
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra