Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söt

sliskig, ruggigt sliskig
är du...

på ett positivt sätt




Fri vers av Fredric
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-08-17 16:55



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Helheten blir bra trots allt;=)
2009-08-17

  peter markurth
snygg
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric